O NAMA

Da li ste u potrazi za pravim domom za stare i pitate se koji je pravi izbor za Vas ili Vaše voljene?

Ukoliko tražite siguran dom, vrhunsku uslugu, stalnu negu i brigu, ljubazno i stručno osoblje, dom za stare Panorama je tu da ispuni Vaša očekivanja. Našim korisnicima obezbeđena je celodnevna briga, pomoć pri ustajanju iz kreveta, pomoć pri hranjenju, kupanju i oblačenju. Pored toga, naš dom nudi i usluge najstrčnijih lekara, psihijatra, ali i usluge frizera kako bi se naši korisnici uvek osećali zdravim, srećnim i lepim. Naš tim čine lekari i medicinske sestre sa iskustvom od 15 godina. Svakodnevno su u jednoj smeni socijalni radnik, 3 negovateljice, medicinska sestra, kuvarica i hegijeničarka, a po potrebi moguće su i fizikalne terapije.

Takozvane zlatne godine života predstavljaju zrelo doba čovekovog života i predviđene su za odmor, rekreaciju i opuštanje. U skladu sa tim veliko dvorište našeg doma sa pogledom na reku idelano je mesto za jutarnji, popodnevni ili večernji odmor, u kome će se naši korisnici osećati kao u svojoj sopstvenoj oazi mira.

Sigurnost naših korisnika nam je prioritet. Na koji način se staramo o bezbednosti naših korisnika? Video nadzorom, radom zaposlenih, zaključavanjem kapije dvorišta interfonom, obeđenim prozorima i terasama.

Sobe u domu su dvokrevetne i trokrevetne, u potpusnoti opremljene. U domu ima interneta, a svaka soba poseduje televizor sa kablovskom. Brinuli smo i o vremenu za druženje naših korisnika i kako ga nabolje ispuniti, pa svaki sprat poseduje čajne kuhinje i dnevne sobe predviđene za druženje. Kvalitetno vreme u našem domu Vi ili Vaši voljeni mogu provesti i u paru, budući da primamo bračne parove zbog kojih naš dom odiše ljubavlju. Nalazimo se u Višnjičkoj banji, u ulici Draginje Abramović broj 10, na dobroj lokaciji povezanoj sa ostatkom grada.

Dom za stare Panorama nalazi se u srcu Višnjičke banje, čuvene po lekovitim izvorima vode bogate sumporom, u ulici Draginje Adamović 10d. Naš dom je ustanova koja pruža negu, nadzor i brigu o starijim licima, a zahvaljujući stručnom i prijatnom osoblju dom odiše toplinom i pravom kućnom atmosferom. Veliko dvorište sa divnim pogledom čini naš dom još prijatnijim mestom za boravak, te su naši korisnici u mogućnosti da uz pratnju osoblja svoje dane provode uživajući na svežem vazduhu.

AKTIVNOSTI U DOMU ZA STARE

Dom za stare „PANORAMA“ posebno se trudi da svojim korisnicima pruži i održi bogat društveni život, koji je ključan za psihičko zdravlje svake osobe.

Organizujemo različite kulturno-zabavne aktivnosti (proslave rođendana, dočeci Novih godina, izložbe, izleti…), radno-okupacione terapije i ostale vrste aktivnosti po želji naših korsnika.

Takođe, u našem Domu za satre brinemo o fizičkom zdravlju naših korisnika, a organizujemo i debate, razgovore i književne večeri, kako bi naši korsnici ostali menatalno i kognitivno zdravi.

DODATNE
USLUGE

NAMENSKA ISHRANA

Ishrana korisnika je zdrava, bazirana na svim namirnicama neophodnim za normalno funkcionisanje organizma. Po potrebi se pravi specijani meni, za korisnike čija zdravstvena stanja to zahtevaju.

PATRONAŽA

TRANSPORT

Ukoliko je potrebno, naše korisnike možemo transportovati do bolnice ili lakara, ali samo u vanrednim uslovima i u prethodnom dogovoru sa satarateljima, odnosno rodbinom.

PSIHIJATAR

Dom poseduje svog psihijatra.

UVEK TU ZA VAS!

RADNO VREME

svakog dana
od 10h do 18h

ADRESA

Draginje AdamoviĆ 10A,
BEOGRAD